Επεκτείνει την κοινωνική του δράση το δίκτυο στεγνοκαθαριστηρίων Stegno Plus, μέσω μιας νέας πρωτοβουλίας κοινωνικής στήριξης, σε συνεργασία αυτή τη φορά με την Εκκλησία. Συγκεκριμένα, το δίκτυο Stegno Plus, θα διαθέσει το 50% της καθαρού κόστους φροντίδας ρούχων που θα εισέλθουν στα καταστήματα του το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, για να διατεθούν στα συσσίτια των Μητροπόλεων για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η δράση αυτή θα γίνει σε όλα τα καταστήματα Stegno Plus σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Μητροπόλεις των περιοχών τους.

Η Stegno Plus, θεωρεί ότι στη δύσκολη αυτή συγκυρία που έχει οδηγήσει στη φτώχεια χιλιάδες Έλληνες, τα δίκτυα αλληλεγγύης της Εκκλησίας προσφέρουν ανακούφιση στη βαρβαρότητα των καιρών μας, ενώ και η ελληνική επιχειρηματικότητα, οφείλει να συναντήσει όλες τις εθελοντικές δράσεις που στοχεύουν στην αλληλεγγύη και τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Η δημιουργία της μεγαλύτερης Ελληνικής αλυσίδας καθαριστηρίων Stegno Plus είναι αποτέλεσμα της εποικοδομητικής συνεργασίας μεμονωμένων επαγγελματιών του κλάδου ανά την επικράτεια. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η εξέλιξη του κλάδου αλλά και των παρεχομένων υπηρεσιών, χτίζοντας καθημερινά μια ειλικρινή σχέση μεταξύ των μελών του δικτύου και εν συνεχεία των πελατών της. Για τα μέλη της αλυσίδας Stegno Plus,  των οποίων η συνύπαρξη και ο αλληλοσεβασμός έχει γίνει τρόπος ζωής και επιχειρηματικού πολιτισμού, είναι αυτονόητο να σταθούν με όσες δυνάμεις διαθέτουν, δίπλα στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται. Έτσι, παράλληλα με την ανάπτυξη του δικτύου σε όλη την Ελλάδα, εντείνεται και η κοινωνική του δράση με συνεχείς πρωτοβουλίες που πυκνώνουν εν όψει των εορτών.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook