Με 18 studio albums – 6 live albums – πάνω από 5.000 συναυλίες σε περισσότερες από 80 χώρες – πάνω από 75.000.000 πωλήσεις, οι SCORPIONS δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις

Με αφορμή την ολοκαίνουργια κυκλοφορία τους “MTV Unplugged Live in Athens”, οι θρυλικοί Scorpions, φιλοξενούνται αυτή την Δευτέρα 16/12, στις 23:00 στη συχνότητα του Style100 FM, και στην βραβευμένη εκπομπή ROCK SHOW.

O τραγουδιστής τους Klaus Meine συζητάει με τον Γιάννη Βαρδάκη, για την μοναδική εμπειρία τους στο mtv unplugged στο θέατρο του Λυκαβηττού, για τα μελλοντικά σχέδια τους, για τους Έλληνες fans της μπάντας, και για κάποιες ιδιαίτερες στιγμές του παρελθόντος.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ

Σε αυτό το μοναδικό 2ωρο αφιέρωμα, την πρώτη ώρα θα παρουσιαστεί εκτενώς το θαυμάσιο νέο unplugged album τους, ενώ στο δεύτερο τμήμα της εκπομπής σε ένα setlist έκπληξη θα ακουστούν υπέροχες μελωδίες των Σκορπιών από το ξεκίνημα της καριέρας τους 4 δεκαετίες πίσω !

Η εκπομπή ROCK SHOW που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιάννης Βαρδάκης, μεταδίδεται κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 23:00 έως και τη 01:00 από την συχνότητα του STYLE 100 στην Σητεία και σε όλο το Νομό Λασιθίου στους 100 και στους 100,5. Οι φίλοι της rock μουσικής μπορούν να την ακούσουν και μέσω ιντερνετ όπου και αν βρίσκονται μέσω του website της εκπομπής : www.rockshow.gr



Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook