Ένας ιδιότυπος εμφύλιος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Χρυσής Αυγής μετά τις νέες αποκαλύψεις για την παραστρατιωτική δράση της οργάνωσης και τις φωτογραφίες με τα όπλα, τα γυμνάσια και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Ο «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα ανώτερα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος, υπάρχει κάποιος που μιλά στις Αρχές, το «βαθύ λαρύγγι» της οργάνωσης, δίνει στοιχεία και θεωρείται πως επιχειρεί να πλήξει συγκεκριμένο βουλευτή, ο οποίος επιχείρησε να εκμεταλλευθεί το κενό εξουσίας μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Τα νήματα του εσωτερικού πολέμου φέρεται να κινεί κορυφαίος παράγοντας της Χ.Α.. Εξαιτίας των αποκαλύψεων και των υποψιών, έχει δημιουργηθεί κλίμα καχυποψίας ανάμεσα στους προφυλακισμένους βουλευτές αλλά και των στελεχών που πρόκειται να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, γράφει Το Έθνος.

Τα «σβησμένα» αρχεία

Εκτός από το υλικό που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, υπάρχει κι άλλο, που για την ώρα παραμένει ανεκμετάλλευτο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκθέτει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα συνδέει με βαρύτατα εγκλήματα και αποδεικνύει τους βαθύτερους στόχους της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες από τη δράση της Χρυσής Αυγής, τα στρατιωτικά γυμνάσια και την... αγάπη του Ηλία Κασιδιάρη για τα όπλα.
Ανήλικος χαιρετά ναζιστικά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ανήλικος χαιρετά ναζιστικά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται στις φωτογραφίες να δίνει οδηγίες και εντολές στα μέλη της οργάνωσης και παρατηρεί πως κι αν κάνουν σωστά τα όσα έχει πει, με τα χέρια σταυρωμένα πίσω από την πλάτη.
Σε μια από τις φωτογραφίες, εμφανίζεται να οργίζεται όταν ένας από τους εκπαιδευόμενους σταματάει τους κοιλιακούς!

Οι νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες κι άλλες πολλές ακόμα προέρχονται από αρχεία που οι βουλευτές και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχαν επιχειρήσει να σβήσουν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών τους.
Με την τροποποιημένη καραμπίνα - καλάσνικοφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Με την τροποποιημένη καραμπίνα - καλάσνικοφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης φωτογραφίζεται επίσης με τροποποιημένη καραμπίνα – καλάσνικοφ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι νόμιμη, αλλά φέρει παράτυπα γεμιστήρα 10 φυσιγγίων και διόπτρα, αλλά και πιστόλια, με τα οποία σημαδεύει ή και πυροβολεί σε διάφορα μέρη, ακόμη και μέσα στο δωμάτιό του.

Σε βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει σε συγκέντρωση ταγμάτων στην πλατεία της Νίκαιας. Προτρέπει τα μέλη να κρατούν ψηλά τις σημαίες και εκείνοι, τραγουδώντας τον ύμνο της Χρυσής Αυγής, χαιρετούν ναζιστικά και υπακούν στις εντολές, χτυπώντας ρυθμικά τις ασπίδες τους και τα ρόπαλά τους στο έδαφος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη, γράφει το Έθνος, βρέθηκε και χάρτης των Εξαρχείων, με 18 στόχους να έχουν σημαδευτεί. Οι περισσότεροι σημαδεμένοι στόχοι αποτελούν στέκια αναρχικών.
Μεταξύ άλλων διακρίνονται τα πολιτικά γραφεία της ΚΟΕ, ο πολυχώρος Nosotros και δημοφιλείς καφετέριες της περιοχής. Επίσης περιλαμβάνεται και ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ στην Τζαβέλλα κι άλλα σημεία στην οδό όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Είναι σημειωμένα και κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών, αλλά και το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το Χημείο, η Νομική και το Πολυτεχνείο.

Ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης και το τατουάζ


Ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, εικονίζεται σε πλήθος φωτογραφιών που βρέθηκαν στον υπολογιστή του πρώτου αλλά κι άλλων χρυσαυγιστών, ανάμεσα στους οποίους ο προφυλακισμένος πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης.
Ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ο 26χρονος υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα σε μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στη Βόρεια Ελλάδα και φέρεται να έχει λάβει μέρος σε στρατιωτικά γυμνάσια, υπό τις εντολές του αδερφού του.
Σε μια από τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τα αδέλφια Κασιδιάρη στέκονται στην πρώτη σειρά και χαιρετούν ναζιστικά.

Ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης φωτογραφίζεται επίσης ημίγυμνος, επιδεικνύοντας το τατουάζ του με τη λέξη «Τσέτνικ», που είναι το όνομα παραστρατιωτικών οργανώσεων Σέρβων Εθνικιστών.

Το σκληρό πορνό του Λαγού


Εντύπωση προκάλεσαν και τα όσα ανακτήθηκαν από τον σβησμένο σκληρό δίσκο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Γιάννη Λαγού.
Όπως γράφει το Έθνος, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν τακτικός επισκέπτης site πορνό.
Μέλος της Χρυσής Αυγής με καραμπίνα - καλάσνικοφ στα χέρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Μέλος της Χρυσής Αυγής με καραμπίνα - καλάσνικοφ στα χέρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Στον υπολογιστή του βρέθηκε μεγάλος όγκος με πορνογραφικά αρχεία από διάφορες ιστοσελίδες. Τα «ίχνη» είχαν διαγραφή αλλά ανακτήθηκαν.

Ο Γιάννης Λαγός επισκεπτόταν επίσης σελίδες που παρείχαν υπηρεσίες συνοδείας. Εκεί, ο «επισκέπτης»... διαλέγει μέσω φωτογραφίας το κολ γκερλ που θέλει.

newsit.gr