Από τις πιο… «θορυβώδεις» καλεσμένες αποδείχτηκε ότι ήταν η Σάσα Σταμάτη, καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης, στην τηλεοπτική παρέα του «Όλα τρέλα».

Καθισμένη απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού, η Σάσα Σταμάτη δε δίστασε να την «πει» στην Δούκισσα.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το σχόλιο που είχε κάνει η Σάσα όταν είχε δει μια από τις πρώτες φωτογραφίες του Ηλία Βρεττού και της Ευαγγελίας Αραβανή, να φιλιούνται – λέγοντας πως «αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει» -, η Σάσα θέλησε να δώσει εξηγήσεις.

Έτσι, απευθυνόμενη στην Δούκισσα, είπε: «Ας πάρουμε για παράδειγμα. Βλέπεις την Δούκισσα να φιλιέται με κάποιον», είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Πρωινό ΑΝΤ1, με την Δούκισσα να απαντάει: «Ποτέ δεν έχει δει εμένα. Μη λέμε τυχαία παραδείγματα σε παρακαλώ».

Τότε, η Σάσα συμπλήρωσε: «Έλα τώρα Δούκισσα, πήγαινε σε μοναστήρι. Είσαι ξενέρωτη λοιπόν. Την παρατάνε όλοι!» και η Δούκισσα απάντησε: «Ε, ναι είμαι ξενέρωτη».

Στη συνέχεια της συζήτησης, αποκάλυψε πώς έμαθε ότι η Φαίη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. «Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθειά», είπε αρχικά η Σάσα και συνέχισε: «Εγώ το έμαθα από το Γιάννη. Το ζευγάρι με αυτό το θέμα έχει ένα κόλλημα, δεν είναι ότι το παίζει κάπως… Η Φαίη είχε γαστρεντερίτιδα, ξερνούσε κάθε δυο λεπτά. Δεν είχε έρθει στην εκπομπή και την παίρνω τηλέφωνο και της λέω να έρθω να σε δω. Πάω σπίτι και λέω στο Γιαννάκη \’Τι έχει η μανούλα Γιάννη\’ και μου λέει \’Η μανούλα έχει μωράκι\’».

Τέλος, μίλησε για τη μετακόμισή της από το Mega στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίης Σκορδά.

«Για τα παιδιά κάτι είχα ψιλιαστεί εγώ, αλλά δεν μου είχαν πει κάτι ευθέως. Μια μέρα πριν την ανακοίνωση με παίρνει ο Λιάγκας και μου λέει “Σάσα μου, εμείς πάμε στον ΑΝΤ1”. Αμέσως του είπα “Μπορώ να έρθω μαζί σας;”. Παράλληλα με είχαν καλέσει από το Mega, δεν μπήκαν καν σε διαπραγματεύσεις. Τους είπα ότι θέλω να πάω με τα παιδιά, με πάρουν δεν με πάρουν ήθελα να είμαι μαζί τους» ανέφερε η δημοσιογράφος και ξεκαθάρισε: «Και πάλι, μπορεί να σου φανεί αυτό που λέω γλυψιματικό, αλλά δεν θα πήγαινα απέναντι τους. Μπορεί να πήγαινα αλλού, αλλά δεν θα ήθελα απέναντί τους. Τώρα δεν μπορώ να στο αποδείξω αυτό που σου λέω, αλλά έτσι είναι».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook