Εκτός τόπου και χρόνου χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης, το ενδεχόμενο κουρέματος έσω και ένα ευρώ των καταθέσεων. «Όπως δεν περνάνε η άρση των πλειστηριασμών, δεν περνάει ούτε το κούρεμα στις καταθέσεις, ούτε και οι συντάξεις. Δεν περνάει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «καλό θα ήταν να είχαν τελειώσει τα ανοιχτά θέματα» ενώ συνεχίζοντας για τους πλειστηριασμούς πρόσθεσε ότι «ενδεχομένως να δείτε ότι παίρνει παράταση το θέμα για δύο μήνες για να μην είμαστε με την ψυχή στο στόμα».
«Αν όλα αυτά τα τερτίπια τα τελευταία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που νοιώθω λίγο χαρούμενος γιατί φαίνεται ότι η κυβέρνηση κάνει πραγματική διαπραγμάτευση και ότι αντιστέκεται» συνέχισε τα σχόλιά του ο βουλευτής της ΝΔ.
Παράλληλα πήρε θέση και για τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή λέγοντας πως «διαφώνησα και τότε με τον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα, φοβάμαι ότι θα έχουμε δεύτερη χρυσαυγιάδα. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων μισή ώρα χρυσαυγιάδα. Καλύτερα να δεθεί η υπόθεση να ενημερωθούμε μια και έξω και να πάμε στο τελικό δια ταύτα. Διαφορετικά από το 8 θα πάνε στο 10 και από το 10 στο 12».
Τέλος εξαπέλυσε βολές κατά της εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μισέλ Ασημακοπούλου, και τις αναφορές τις σε φαβέλες κατά την παρουσία της σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας πως «καλό είναι όταν μιλάει για φαβέλες να έχει φροντήσει να ρωτήσει τους συναδέλφους της, αν έχουμε τουλάχιστον κατά πλειοψηφία την ίδια άποψη και αν μπορεί να τα λέει ως θέση του κόμματος. Ήταν ατυχής η έκφραση».
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook