Τρεις νεαροί Έλληνες, από τους οποίους μάλιστα ο ένας είναι ανήλικος, συνελήφθησαν για ληστεία σε βάρος… Πακιστανών. Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Κω και οι δράστες συνελήφθησαν όταν τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι περίοικοι, που είδαν τι συνέβη.
      
Οι δυο οικονομικοί μετανάστες που εργάζονται στο νησί, είχαν την ατυχία να βρεθούν αντιμέτωποι με τους τρεις νεαρούς, εκ των οποίων ο ένας μόλις 16 χρόνων, οι οποίοι πίστεψαν ότι ως «ιθαγενείς» είχαν κυριαρχικά δικαιώματα σε βάρος των αλλοδαπών. Έτσι, έδειραν τους Πακιστανούς και τους άρπαξαν 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
      
Πριν, όμως, προλάβουν να διαφύγουν, έφτασαν οι άνδρες της Αστυνομίας ειδοποιημένοι από τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι τους συνέλαβαν. Αρχικά, οι νεαροί ισχυρίστηκαν ότι δεν λήστεψαν τους Πακιστανούς, αλλά πως απλώς τσακώθηκαν μαζί τους και στην συνέχεια συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα ομοεθνείς τους για να τους υπερασπιστούν. Όμως, οι μαρτυρίες σε βάρος τους ήταν τόσο πολλές, ώστε οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου κρατούνται και σήμερα αναμένεται να προσαχθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook