Ο Στέλιος Ρόκκος δεν θέλει ούτε να ακούει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You μίλησε για τον παρουσιαστή με τα χειρότερα λόγια. Αιτία; Κάποιες παλιές υποτιμητικές δηλώσεις του Λιάγκα που τον αφορούσαν…

«Τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον βλέπω μπροστά μου είναι αόρατος, άυλος… Είναι αχάριστος, μεγάλη αχαριστία αυτό που έκανε, δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και να μην είμαι εγώ μπροστά.

Αν δεν τον είχα βοηθήσει και δεν είχα πάει στις εκπομπές του τότε θα μπορούσε να πει κάτι γιατί θα είχε κάποιο παράπονο από μένα. Δεν είναι δικά του λόγια αυτά, είναι αλλουνού. Και αυτό είναι που με νευριάζει.

Εντάξει, εγώ δεν θα επέτρεπα σε κάποιον να με βάλει να πω ψέματα και να το ξέρω. Με τη Νατάσα έχουμε άριστη σχέση. Βρες μου έναν με τον οποίο συνεργάστηκα και είχα πρόβλημα για την αφίσα.

Για μένα η μαρκίζα δε λέει τίποτα. Όλοι αποδεικνύουν στην πίστα τι είναι. Αυτές είναι οι ίντριγκες και οι κιτρινισμοί τρέφουν κάποιους, μ’ αυτά ζουν… Αυτό που έκανε ο Λιάγκας ήταν απόλυτα κίτρινο και αυτό που έκανε η Φαίη, απόλυτα αρσενικό», είπε έξαλλος και συνέχισε:

«Ο άνθρωπος έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα κι εγώ τον δικό μου. Ο Γιώργος – έτσι τον λένε; – βγήκε και είπε διάφορα. Ότι εγώ το παίζω πρώτο όνομα, ότι έχω χαθεί, ότι ο Ρέμος με ανέβασε κατηγορία. Για ποιον μιλάει; Για κανένα παιδάκι που έχει έναν δίσκο;

Εγώ είχα πάει τρεις φορές πέρυσι στην εκπομπή του. Με παρακαλούσε γιατί ανέβαζα τα νούμερα και έβαζαν τον Νέζο που είναι φίλος μου να με παίρνει τηλέφωνο. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκε.

Αν ερχόταν στο μαγαζί και με έβλεπε και δεν του άρεσα θα το σεβόμουν. Ένας άνθρωπος όμως που δεν έχει έρθει να με ακούσει, που μου έχει πάρει τρεις συνεντεύξεις, που του έχω μιλήσει για τόσα πράγματα στην καριέρα μου, για τότε που είχα πλατινένιους δίσκους και συνειδητά τα παράτησα όλα και εξαφανίστηκα… Δεν το σεβάστηκε αυτό; Έχει τα @ρχι..@ αυτός να κάνει το ίδιο;».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook