Φορείς και απλοί πολίτες αγκαλιάζουν θερμά την πρωτοβουλία της τηλεόρασης Creta να υποστηρίξει το κοινωνικό έργο της περιφέρειας Κρήτης  (δείτε εδώ)

Ήδη από χθες ξεκίνησε στους τέσσερις νομούς του νησιού η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών οικογενειών που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Συγκινητική είναι η αυθόρμητη αντοπόκριση της εκκλησίας. Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος τόνισε τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί.

Η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας και τόνισε ότι στόχος είναι , αυτές τις γιορτές καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς τρόφιμα.

Οι αντιπεριφερειάρχες Ρεθύμνου Μ. Λιονή , Λασιθίου Π. Πετράκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Καλογερής επεσήμαναν τη σπουδαιότητα της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και την ανάγκη της μικρής ή μεγαλύτερης συνδρομής ενώ ο πρόεδρος του Ε.Κ.Η. Σ.Βαρδάκης αναφέρθηκε στη σημασία της αληλεγγύης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της τηλεόρασης CRETA, Μανόλης Χαλκιαδάκης χαρακτήρισε την προσπάθεια , ελάχιστο καθήκον της τηλεόρασης CRETA και κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο να χαρίσει απλόχερα και με την καρδιά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook