Η πινακίδα «Αρχαία Λατομεία» γνώρισε τη «δεινότητα» του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής

Αίσθηση προκαλεί βίντεο που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο τον δείχνει ημίγυμνο, να πυροβολεί μια πινακίδα σε κάποιον δρόμο, σύμφωνα με το voria.gr.

Πρόκειται για την πινακίδα «Αρχαία Λατομεία», η οποία γέμισε τρύπες από τις σφαίρες του κ. Κασιδιάρη.

Χαιρετούν ναζιστικά, προσηλυτίζουν στο ναζισμό μικρά παιδιά

Νέα στοιχεία για τις ιδεολογικές καταβολές των μελών της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο προσκήνιο, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, που βρίσκεται προφυλακισμένος, καθώς και του προφυλακισμένου γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στα στοιχεία που εντοπίστηκαν και τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια των δύο ανακριτριών της υπόθεσης, εμπεριέχονται φωτογραφίες παιδιών που προσηλυτίζονται στη Χρυσή Αυγή, αλλά ακόμη και φωτογραφίες ναζιστών να εκτελούν αιχμαλώτους.

Χαρακτηριστικό είναι έγγραφο που βρέθηκε σε υπολογιστή βουλευτή της Χρυσής με τίτλο «κατάταξη ομάδων ωραιότητας». Στο εν λόγω έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρονται στοιχεία για μαύρους σε Ευρώπη και Αμερική.

Αίσθηση όμως προκαλούν τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πρόκειται για φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής που εκπαιδεύονται σε εσωτερικό χώρο, στελέχη της Χρυσής Αυγής που χαιρετούν ναζιστικά, ενώ όπως αναφέρουν τα στοιχεία στη δικογραφία υπάρχει μεγάλο οπλοστάσιο σ το οποίο μέλη και βουλευτής το χρησιμοποιούν -όπως προκύπτει- για να εκπαιδευτούν.

\"\"



\"\"

\"\"

nesbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook