Για το κοριτσάκι που περιμένει αλλά και το μωράκι που έχασε πριν καιρό μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σήμερα το πρωί ήπιε …καφέ με την Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της!

«Περιμένω κοριτσάκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Έχω αγοράσει όλα τα βιβλία εγκυμοσύνης και διαβάζω πόσα εκατοστά  μεγαλώνει το μωρό κάθε μέρα» είπε η παρουσιάστρια του Alpha, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια την αποβολή που είχε πριν καιρό. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που έτυχε να συλλάβω ένα παιδάκι, όμως δυστυχώς η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. Ένιωσα απαίσια. Τώρα ήρθε αυτή η εγκυμοσύνη και όλα πάνε.», είπε η Κατερίνα, που τώρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης και για τη σημαντική βοήθεια του συντρόφου της που τη βοηθάει και τη στηρίζει, όσο κανείς! Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, που είχε περάσει τον ιό Η1Ν1, βρέθηκε κοντά της.

Αν και είναι μόλις τεσσάρων μηνών η Κατερίνα λέει πως το υπερηχογράφημα έδειξε πως η κορούλα της έχει ψηλά ποδαράκια και μεγάλη μύτη. Για να δούμε, από ποιον θα πάρει το μωράκι;

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έλυσε και το «μυστήριο» του πολυσυζητημένου της γάμου, αφού αποκάλυψε πως δεν θα κάνει βάφτιση και γάμο μαζί: «Θα κάνουμε σίγουρα πολιτικό γάμο πριν γεννήσω για να πάρει το παιδί το όνομα του Κρατερού, όμως το θρησκευτικό, όχι ακόμα, αφού θέλω να τον ευχαριστηθώ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook