Νεφώσεις στα ανατολικά και στο Αιγαίο με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και καλό καιρό με αρκετό κρύο στις περισσότερες περιοχές της υπόλοιπης χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013.

Ασθενείς χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ενδέχεται να εκδηλώνονται στα ανατολικά τμήματα της Θράκης και κυρίως στον Έβρο, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα βρέξει στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια με χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -6 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Θράκη να είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες, από -1 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -3 έως 12 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 5 στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 9 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις εντάσεων 6 έως 7 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή μικρή εξασθένηση σε μέτριους.
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά που το απόγευμα θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς στην πόλη και στους 8 με 9 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.
Λίγες νεφώσεις και παγετό το πρωί, περιμένουμε την Πέμτπη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook