Κορυφώνονται την ερχόμενη Κυριακή (8/5) στο Ηράκλειο, οι προσυνεδριακές διαδικασίες της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η εκδήλωση, στην οποία θα παρευρίσκεται η πρόεδρος της ΔΗΣΥ κα Ντόρα Μπακογιάννη και στελέχη του κόμματος από ολόκληρη την Κρήτη έχει ως κεντρικό θέμα «Τουρισμός – Ενέργεια – Ανταγωνιστικότητα και Αναπτυξιακό Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης».

Η προσυνεδριακή εκδήλωση της ΔΗΣΥ στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο Terra Maris στη Χερσόνησο.

Σήμερα στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗΣΥ κ.Λευτέρης Αυγενάκης, απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη της Συμμαχίας και σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Κρήτης να συμμετάσχουν ενεργά στο 5ο Προσυνέδριο του κινήματος.

Όπως είπε ο κ.Αυγενάκης «η εποχή που ζούμε ως χώρα, πέρα από ότι είναι ιστορική, είναι πρωτοφανώς κρίσιμη. Είναι κρίσιμη γιατί εάν δεν αλλάξουμε άμεσα πορεία οδεύουμε ολοταχώς προς τη χρεοκοπία, καθώς η κυβέρνηση, εδώ και μήνες, δεν κυβερνά, ενώ η αντιπολίτευση δεν αντιπολιτεύεται.

Η απλή, αλλά σκληρή αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα διατρέχει τον ολέθριο κίνδυνο να χρεοκοπήσει και να χάσει την τελευταία ευκαιρία για τον εκσυγχρονισμό της. Ο λαϊκισμός, η αδράνεια και το χάσιμο χρόνου οδηγούν μαθηματικά στη χρεοκοπία, η οποία θα σημάνει το τέλος για τρεις γενιές»

Μάλιστα ο κ.Αυγενάκης επιτιθέμενος τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση επεσήμανε πως

« επειδή η κυβέρνηση τολμά μετά από 12 μήνες να υλοποιήσει τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, επειδή η Αντιπολίτευση αρνείται να ανταποκριθεί στην ευθύνη του ρόλου που της αναλογεί και επειδή ο χρόνος μας ήδη εξαντλήθηκε, εξ ανάγκης και με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου, ως μοναδική διέξοδος από την παρούσα κατάσταση είναι οι εκλογές.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook