Την ευκαιρία να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ομάδες των Νέων είχε ο Νίκος Καραγεωργίου, στο χθεσινό φιλικό με τον Ρούβα που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Το τελικό 4-1 μαρτυρά ακόμη περισσότερο την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο, για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως τα γκολ του Εργοτέλη σημείωσαν ο Μπούντιμιρ (23’, 43’),  Λεάλ (27’) και Μπρούνο (68’). Για τον Ρούβα, σκόραρε με πέναλτι ο Ξημεράκης. 

Θετικότατες εντυπώσεις άφησε ο 17χρονος Βραζιλιάνος Μπρούνο ο οποίος πέτυχε το τέταρτο τέρμα των "κιτρινόμαυρων" ενώ, εξαιρετικοί ήταν και οι Δωματάς - Τζανακάκης που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Τζούνιορ, Ορφανός, Χρυσοφάκης, Λεάλ, Μπούντιμιρ.


Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Βίσιο, Πρωτογεράκης, Κυριακίδης, Κοζορώνης (68’ Δωματάς), Μπέτο, Μπρούνο, Βερπακόφσκις, Καρέλης.


ΡΟΥΒΑΣ: Ψαρουλάκης, Ιερωνυμάκης, Γιαννακάκης, Αργυράκης, Πατελής, Κουτσάκης, Μπαστάκης, Ταυλαδωράκης, Γουριώτης, Φουκαράκης, Χαραλαμπάκης.

Έπαιξαν και οι: Χριστοδουλάκης, Ξημεράκης, Ξυλούρης, Δρακούλης, Αντωνάκης, Βαρούχας, Λαγουδάκης, Μπριλάκης, Τζωρακολευθεράκης, Αναγωνστάκης, Ανδρεαδάκης, Ραβανός, Κοζορώνης.