Την ευκαιρία να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ομάδες των Νέων είχε ο Νίκος Καραγεωργίου, στο χθεσινό φιλικό με τον Ρούβα που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο. 
Το τελικό 4-1 μαρτυρά ακόμη περισσότερο την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο, για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως τα γκολ του Εργοτέλη σημείωσαν ο Μπούντιμιρ (23’, 43’),  Λεάλ (27’) και Μπρούνο (68’). Για τον Ρούβα, σκόραρε με πέναλτι ο Ξημεράκης. 
Θετικότατες εντυπώσεις άφησε ο 17χρονος Βραζιλιάνος Μπρούνο ο οποίος πέτυχε το τέταρτο τέρμα των \”κιτρινόμαυρων\” ενώ, εξαιρετικοί ήταν και οι Δωματάς – Τζανακάκης που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Τζούνιορ, Ορφανός, Χρυσοφάκης, Λεάλ, Μπούντιμιρ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Βίσιο, Πρωτογεράκης, Κυριακίδης, Κοζορώνης (68’ Δωματάς), Μπέτο, Μπρούνο, Βερπακόφσκις, Καρέλης.

ΡΟΥΒΑΣ: Ψαρουλάκης, Ιερωνυμάκης, Γιαννακάκης, Αργυράκης, Πατελής, Κουτσάκης, Μπαστάκης, Ταυλαδωράκης, Γουριώτης, Φουκαράκης, Χαραλαμπάκης.

Έπαιξαν και οι: Χριστοδουλάκης, Ξημεράκης, Ξυλούρης, Δρακούλης, Αντωνάκης, Βαρούχας, Λαγουδάκης, Μπριλάκης, Τζωρακολευθεράκης, Αναγωνστάκης, Ανδρεαδάκης, Ραβανός, Κοζορώνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook