Στην δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πιερικό στην Κατερίνη, αναφέρθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε πως αν η ομάδα του παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ενώ, ερωτηθείς για το ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, τόνισε για ακόμη μία φορά πως το τελικό 1- 0 , δεν αντικατοπτρίζει την γενικότερη εικόνα του ματς. 


 «Στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, το1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε ταχύτητα, κίνηση χωρίς την μπάλα, άλλα μας έλειπε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και αυτό. Ωστόσο, φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη.

Όσον αφορά το ματς με τον Πιερικό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αποδείξει ούτε από έδρες καταλαβαίνουμε ούτε τίποτα. Φοβόμαστε μόνο το κακό μας εαυτό.

Έχουμε κάποια προβλήματα, ωστόσο, θα περιμένουμε μέχρι το τέλος να δούμε τι θα γίνει. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook