Ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Ινκα Τσαγκάρη, κόρη της Ελενας Ναθαναήλ και του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκάρη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, που ήταν το στήριγμά της, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη ζωή.

Η αλήθεια είναι πως η Ίνκα μετά τον θάνατο της μητέρας της πέρασε άσχημες στιγμές με τον Τάσο Μητρόπουλο. Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν ζευγάρι για 29 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις της με τον «δεύτερο πατέρα της», όπως η ίδια χαρακτήριζε κάποτε τον επί σειρά ετών σύντροφο της μητέρας της, ήταν το γνωστό κτήμα στην Εύβοια, στο οποίο για περισσότερα από τριάντα χρόνια ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ και ήταν ταυτισμένη μαζί του.

«Το κτήμα αυτό μου ανήκει, καθώς εγώ το πληρώνω, το δηλώνω στην Εφορία και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Το σπίτι της Έλενας είναι δικό μου», δήλωσε η Ίνκα Τσαγκάρη στο περιοδικό Ciao και συνέχισε: «Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου. Ήταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως από τότε που έφυγε η Έλενα, αναθεώρησα πολλά πράγματα που πίστευα για αρκετό καιρό».

\"47994\"

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook