Η πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου για την δημιουργία ενός; \”δένδρου\” απο γάλα, εξαπλώνεται και στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, οι Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και καλούν όλους τους Χανιώτες να συμβάλούν στην δημιουργία ενός δένδρου απο γάλα.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου \” Οι συνθήκες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δημιούργησαν νέες ομάδες ευάλωτων πληθυσμών, δυστυχώς και συμπατριωτών μας πλέον. Οι ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου ως αποτέλεσμα των νέων συνθηκών, αυξάνονται και η στήριξη του έργου τους από όλους μας, γίνεται πλέον βασική προϋπόθεση για μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική δράση.
Ελάτε να στήσουμε όλοι μαζί ένα δέντρο από γάλα για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Ανοικτού Πολυιατρείου Χανίων, κ. Κυριακόπουλο Ηλία. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974200394, 2821023110 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πολυιατρείου: [email protected]\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook