Ο Δήμος Ηρακλείου, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επανασύνδεση του Ηλεκτρικού ρεύματος στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όρισε άμεσα με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Κουράκη εκπρόσωπο στην αρμόδια Επιτροπή η συγκρότηση της οποίας αποφασίστηκε στη συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Περιβάλλοντος .

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Δημάρχου:

\”Στη συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με το Προεδρείο της ΚΕΔΕ το Σάββατο 07/12/2013 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής μετά από πρόσκληση του Υπουργού κ. Ιωάννη Μανιάτη που αφορούσε στη δυνατότητα μη διακοπής ρεύματος, ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, αποφασίστηκε η συγκρότηση τετραμερούς τοπικής επιτροπής η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους 1. της Τοπικής ΔΕΗ, 2. της ΔΕΔΔΗΕ, 3. της Περιφέρειας και 4. του Δήμου Ηρακλείου, η οποία και θα επιλαμβάνεται των προβλημάτων που ανακύπτουν από την αδυναμία των συμπολιτών μας να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Ηρακλείου ορίζει ως εκπρόσωπο του στην αντίστοιχη επιτροπή τον κο Πασπαλιάρη Αντώνη, Προϊστάμενο του Τμήματος Επιδοματικής Πολιτικής του Δήμου (τηλ. επ. 2813412524) και πολιτικά υπεύθυνη την κα Συγγελάκη Δέσποινα, Αντιδήμαρχο του Δήμου σε θέματα Κοινωνικής πολιτικής (τηλ. επικοινωνίας 2813-409111, 6977 778728). Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook