Με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά είναι από την Πέμπτη (12/12) ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Η Χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, που από την Τετάρτη (11/12) έχει εγκατασταθεί μόνιμα στα Χανιά.

Η σχετική ανακοίνωση, στην οποία δεν διευκρινίζεται η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά."

Νέος γυμναστής ο ΣέγκοςO Βασίλης Σέγκος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μπέκα στο πόστο του γυμναστή του Πλατανιά και επίσημα, με την Χανιώτικη ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 37χρονο γυμναστή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Βασίλη Σέγκο."

Το who is who του Σέγκου

Ο νέος γυμναστής του Πλατανιά είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 
24 Οκτωβρίου 1976.
Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό από το τμήμα στίβου του Πανιωνίου ως αθλητής των 100 και 200 μέτρων. Στη συνέχεια έτρεχε με τα χρώματα της ΑΕΚ, ενώ είχε διακρίσεις και με το εθνόσημο. Έχει κατακτήσει δύο φορές το χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο σε Βαλκανικούς αγώνες, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας 4x100 που πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στο Μπρούνο Τζάουλι το 1999 στο Παρίσι, το οποίο και κρατάει έως σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος 
Master Science του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Επαγγελματικά ξεκίνησε στο ποδόσφαιρο τη σεζόν 2008-09 στην Ηλιούπολη, ενώ ακολούθησαν η Καλλιθέα, ο Πανθρακικός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλλονή. Στις περισσότερες ομάδες συνεργάστηκε με τον Σάββα Παντελίδη.Λευτέρης Αντωνακάκης