Ο ίδιος του ο γιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του 77χρονου ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη την νύχτα δολοφονημένος σε περιοχή κοντά στο σπίτι του στον Τύρναβο.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου αναφέρει ότι συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας ο 43χρονος τον οποίο αναφέρει ως \”συγγενικό πρόσωπο\” αλλά είναι ήδη γνωστό τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και ευρύτερα ότι πρόκειται για τον γιο του θύματος σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά πληροφορίες ο δράστης ήταν άνεργος και σκότωσε τον πατέρα του επειδή έμαθε ότι σκόπευε να δώσει ένα χρηματικό ποσό στην αδελφή του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

-πιστόλι αερίου με γεμιστήρα, 6 αμπούλες αερίου και πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, κυνηγητική καραμπίνα, μία παραμορφωμένη βολίδα πυροβόλου όπλου, φυσίγγια κυνηγητικού όπλου, χαντζάρα με λάμα μήκους 37,5 εκατοστών,

-2 μαχαίρια (σουγιάδες) και κάλυκας φυσιγγίου, νούμερο 32.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook