Τον Απρίλιο του 2013, το Porto Veneziano άνοιξε ξανά τις πόρτες του και υποδέχτηκε τον καλοκαιρινό Χανιώτικο τουρισμό στα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και τις σουίτες του, παρουσιάζοντας μια ανανεωμένη, μοντέρνα πτυχή της γνήσιας και γνωστής Κρητικής φιλοξενίας.

Υπό την αιγίδα του καταξιωμένου αρχιτέκτονα Ευάγγελου Στυλιανίδη, τα 51 δωμάτια και 6 σουίτες απέκτησαν μια minimal ναυτική διακόσμηση και προσφέρουν εκπληκτική θέα προς το πέλαγος και τη Παλιά Πόλη, ανατομικά συστήματα ύπνου, Ελληνικό Πρωινό και ένα περιβάλλον ελεύθερο από καπνό τσιγάρου.

Σήμερα, ο απόηχος της καλοκαιρινής περιόδου είναι πολύ ενθαρρυντικός, με τους καρπούς της ανακαίνισης να είναι ορατοί τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο όσο και στα πλαίσια της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών του ξενοδοχείου.

Σημειώνοντας κατά μέσο όρο μια αύξηση στις διανυκτερεύσεις κοντά στο 25% συγκριτικά με πέρυσι και βλέποντας τις βαθμολογίες σε ιστοσελίδες κριτικών και ηλεκτρονικών κρατήσεων να ανεβαίνουν σταθερά κάθε μήνα.

\"\"

Συνεχίζοντας τη διαδρομή προς το καλύτερο, το Porto Veneziano, δημιούργησαν τη νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε στο σύνδεσμο www.portoveneziano.gr.

Υιοθετώντας προηγμένες τεχνολογίες σε επίπεδο σχεδιασμού, υποδομής και προγραμματισμού, η νέα σελίδα του Porto Veneziano αποτελεί το πρωταρχικό μέσο προβολής του ξενοδοχείου στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Με μοντέρνο σχεδιασμό, λιτά χρώματα και ζωντανά γραφικά, μια σύντομη πλοήγηση θα σας ταξιδέψει στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, στην είσοδο του Porto Veneziano.

\"\"

Καθώς πλοηγείστε στο εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον της σελίδας, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το ξενοδοχείο, τους τύπους δωματίων, τις παροχές και υπηρεσίες, το Ελληνικό – Κρητικό πρωινό, την τοποθεσία και πολλά άλλα.

Η σελίδα διατίθεται στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, με τις εκδόσεις στα γερμανικά και ρώσικα να είναι προς υλοποίηση στις αρχές του 2014.
 
Κάντε την πιο συμφέρουσα κράτηση εδώ!

Η νέα ιστοσελίδα του Porto Veneziano σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της νέας συνεργασίας του ξενοδοχείου με την εταιρία WebHotelier, ηγετικό οργανισμό στην αγορά των διαδικτυακών κρατήσεων. Μέσα στο – τροποποιημένο στα χρώματα του Porto Veneziano – περιβάλλον του WebHotelier, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τύπους δωματίων με φωτογραφίες, να ελέγξετε διαθεσιμότητα για την περίοδο που επιθυμείτε και να κάνετε την κράτησή σας άμεσα και με ασφάλεια, αφού η σελίδα διαθέτει τα ισχυρότερα συστήματα ασφαλείας διαδικτυακών συναλλαγών.

\"\"

Επιπλέον, στη σελίδα και μέσω του νέου συστήματος κρατήσεων, οι επισκέπτες πλέον θα μπορούν να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών διαμονής οι οποίες είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στη σελίδα μας και δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο.

Το ξενοδοχείο

Το Porto Veneziano είναι ένα ήρεμο ξενοδοχείο πόλης, χτισμένο το 1974 πάνω στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι, στην καρδιά της γραφικής παλιάς πόλης των Χανίων. Διαθέτει 51 δωμάτια και 6 σουίτες, όλα με ιδιωτικό μπαλκόνι και μοναδική θέα στο παλιό λιμάνι, τον κήπο και τη παλιά πόλη. To 2013, οι 3 όροφοι του ξενοδοχείου ανακαινίστηκαν πλήρως και τα δωμάτια, τις σουίτες αλλά και το περιβάλλον γενικότερα απέκτησε ένα minimal ναυτικό χαρακτήρα, απόλυτα ταιριαστό στη μοναδική τοποθεσία του.

Πρόσφατα, το ξενοδοχείο βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που υιοθέτησαν το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, ενώ παράλληλα για 2 συναπτά έτη απολαμβάνει βαθμολογίες άνω του 92% στις σελίδες TripAdvisor και booking.com.

Εδώ και 40 χρόνια, το Porto Veneziano προσφέρει ανελλιπώς γνήσια κρητική φιλοξενία, άνετη και γαλήνια διαμονή και μια σίγουρη επιλογή για τις διακοπές, την απόδραση ή το επαγγελματικό ταξίδι στην όμορφη πόλη των Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook