Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την επανασύνδεση ρεύματος (Δείτε Εδώ) για εκείνους που πληρούν τις προϋποθέσεις, ωστόσο το ενδιαφέρον σύμφωνα με έρευνα του flashnews.gr είναι πενιχρό, τις πρώτες τουλάχιστον ώρες.

Μέχρι το πρωί στα κέντρα που λειτουργούν στο Ηράκλειο είχαν υποβάλει τα σχετικά έγγραφα, κάνοντας την αντίστοιχη αίτηση επανασύνδεσης του ρεύματος μόλις 5 οικογένειες!

Συγκεκριμένα έγινε από μια αίτηση στον Κατσαμπά, στον Πόρο, στα Δειλινά, στη Φορτέτσα και στον Μασταμπά.

Πιθανότατα η μικρή για την ώρα προσέλευση να οφείλεται στο γεγονός πως οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου αναφέρει:

\”Οι κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου, στην πρώτη κατοικία των οποίων έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών προς τη ΔΕΗ και ανήκουν σε ευάλωτη ομάδα, καλούνται να προσέρχονται από αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, στο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της περιοχής τους, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, πρόσφατο αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, το ΑΦΜ και εκκαθαριστικό της Δ.Ο.Υ., πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, σε περίπτωση αναπηρίας βεβαίωση του αρμόδιου φορέα και σε περίπτωση ανεργίας κάρτα ΟΑΕΔ και ΑΜΚΑ. Οι αιτήσεις θα διαβιβαστούν και θα αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook