Οι αδελφές Charm και Brittani Niccole από την Καλιφόρνια αποτελούν ζωντανές και κινητές διαφημίσεις της «δεξιοτεχνίας» του πατέρα τους, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός και έχει ήδη επέμβει πολλές φορές εφαρμόζοντας την «τέχνη» του στα σώματα και τα πρόσωπα των κοριτσιών.

Η 25χρονη Brittani ήταν η πρώτη που έκανε επέμβαση αυξητικής στήθους στα 18 της, ως δώρο αποφοίτησης από το σχολείο, για να αλλάξει νούμερο από A σε C.

Τρία χρόνια αργότερα ο Δρ Michael Niccole την υπέβαλε σε ρινοπλαστική- ήταν το δώρο για τα 21α γενέθλιά της.

Ωστόσο ήταν η αδελφή της Charm που δέχθηκε πρώτη το νυστέρι του μπαμπά της στο σώμα της και μάλιστα στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών, σε επέμβαση για διόρθωση του προτεταμένου αφαλού της.

Φέτος έκανε και αυξητική στήθους, για να πάει από το 32B στο 32C. «Είναι πολύ λογικό να μου κάνει τις επεμβάσεις ο μπαμπάς μου γιατί είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει και ξέρω πως είμαι σε ασφαλή χέρια. Μεγαλώνοντας στην Orange County και βλέποντας τόσους ανθρώπους να κάνουν εγχειρήσεις, ποτέ δεν μου έμοιαζε κάτι πολύ μεγάλο. Η πλαστική χειρουργική είναι εδώ μέρος της καθημερινής ζωής. Από τότε που έφτιαξα το στήθος μου όλοι οι φίλοι μου μού λένε πως δείχνω υπέροχα», λέει η 25χρονη.

Οι δύο κοπέλες κάνουν τακτικά απολέπιση προσώπου και μπότοξ στην κλινική του μπαμπά τους.
«Μήνα παρά μήνα κάτι κάνω για το δέρμα μου», προσθέτει η Charm, «το μπότοξ είναι σημαντικό γιατί σε προστατεύει από τις ρυτίδες. Κάνω μπότοξ και στις μασχάλες μου για να μην ιδρώνω πολύ».

Οι δύο αδελφές, που υιοθετήθηκαν από τον Michael και την Penny Niccole όταν ήταν μωρά, έχουν δεχθεί και κριτική για την απόφασή τους να επέμβουν στην εμφάνισή τους.

Ωστόσο τα κορίτσια λένε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως έχουν σοβαρούς λόγους που αξιοποιούν τις ικανότητες του μπαμπά τους.

«Δεν είχα καθόλου στήθος και πάντα ήθελα να νιώθω πιο άνετα με το σώμα μου», εξηγεί η Brittani. «Όταν το
πρωτοείπα στους γονείς μου πως ήθελα να κάνω αυξητική ήμουν 15 χρονών, ήξερα πως έπρεπε να περιμένω μέχρι να γίνω 18 αλλά γκρίνιαζα διαρκώς».

«Όταν τελείωσα το σχολείο ο μπαμπάς μου με εξέπληξε λέγοντας ‘θα σε βάλω στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα’. Ήμουν ενθουσιασμένη. Είναι το καλύτερο που έχω κάνει ποτέ. Λατρεύω το στήθος μου τώρα, είναι τέλεια. Κάποιοι μου λένε πως είναι παράξενο που ο πατέρας μου έχει δει το στήθος μου. Αλλά είμαι η κόρη του και με έχει δει γυμνή κι όταν ήμουν μωρό, οπότε ποιος νοιάζεται. Επίσης βλέπει χιλιάδες στήθη κάθε χρόνο οπότε για εκείνον είναι απλά η δουλειά του».

Καθώς οι δύο κοπέλες διαφημίζουν τη δουλειά του μπαμπά τους, όλο και περισσότερες νεαρές γυναίκες πλησιάζουν το γιατρό ζητώντας κάτι παρόμοιο.

«Σχεδόν όλες οι φίλες μας πήγαν στον μπαμπά μας για κάτι, στήθος, λιποαναρρόφηση, μπότοξ, απολέπιση προσώπου. Αν είμαστε δέκα άνθρωποι σε ένα δωμάτιο, οι εννιά έχουμε περάσει από την κλινική του μπαμπά μου», λέει η Brittani.

Δεν συμφωνούν όμως όλοι με αυτό. Η μαμά τους στην αρχή ήταν αντίθετη στο να κάνουν οι κόρες της επεμβάσεις.

«Όταν η Brittani μου είπε πως θέλει να κάνει αυξητική στήθους το σκέφτηκα πολύ και είπα ‘δεν θα το κάνουμε αυτό, δεν είναι σωστό’. Αλλά επέμενε τόσο πολύ που είπα ‘εντάξει, δείξε μου το στήθος σου’. Τότε κατάλαβα γιατί το ήθελε τόσο πολύ και συνειδητοποίησα πως η επέμβαση θα την ωφελούσε. Τώρα βλέπω πόση αυτοπεποίθηση της χάρισε».

Αλλά όταν η Brittani θέλησε λίγα χρόνια αργότερα να κάνει άλλη επέμβαση για να αλλάξει τη μύτη της, η Penny Niccole άρχισε να ανησυχεί πως θα της γίνει… συνήθεια.

«Δεν ήθελα να νομίζουν πως θα μπορούσαν να ξαπλώνουν στο χειρουργικό κρεβάτι κάθε φορά που δεν τους άρεσε κάτι στην εμφάνισή τους. Ανησυχούσα πως θα εθιστούν στις πλαστικές», προσθέτει. «Είπα στην Brittani πόσο όμορφη ήταν, πάντα επιμέναμε στο πόσο η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Το σκέφτηκα πολύ αλλά και πάλι, όταν κατάλαβα πόσο μισούσε τη μύτη της, ενέδωσα για άλλη μια φορά».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook