Ο Δήμος Χανίων, έχει θεσπίσει ετήσιο διαγωνισμό για τους Δημότες των Χανίων, που με μεράκι φροντίζουν για την όμορφη εμφάνιση της πόλης .

Οι δημότες, που έχουν στολισμένο το μπαλκόνι τους με φυτά και λουλούδια, ή που έχουν στις οικίες τους κήπο, και θεωρούν ότι οι ατομικές τους προσπάθειες αξίζουν επιβράβευσης, πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Δήμο Χανίων, στο τηλέφωνο 28213/41605 και 28213/41622, ή με e-mail στο [email protected] (δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνσή τους) από την Πέμπτη 5/5/2011 έως την Παρασκευή 20/5/2011.

Για τη φετινή χρονιά θα δοθούν βραβεία για τις ακόλουθες κατηγορίες :

1. Τρία (3) Βραβεία για όμορφους κήπους σπιτιών.

2. Τρία (3) Βραβεία για όμορφα μπαλκόνια.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα επισκεφθεί τα σπίτια όλων όσων θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, για να ελέγξει και να αξιολογήσει τις αιτήσεις τους.

Τα Βραβεία, τα οποία θα είναι τιμητικοί έπαινοι και συμβολικά δώρα, θα δοθούν κατά τη διάρκεια τελετής, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο την Κυριακή στις 5 Ιουνίου.