Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, ο δήμος Ηρακλείου, η Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, η ομάδα βιβλίου του συλλόγου εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και η λέσχη ανάγνωσης βιβλίου «Λογοτεχνία και Δημιουργία», διοργανώνουν ειδική εκδήλωση και αναφορά στο μεγάλο κρητικό στοχαστή Ν. Καζαντζάκη, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα «Ανδρόγεω».

Στη παρούσα εκδήλωση, εκτός των άλλων, θα διαβαστεί η διεθνής διακήρυξη για τα δικαιώματα του παιδιού και θα παρουσιαστεί το ποιητικό ζωγραφικό λεύκωμα «Ηλιοχρώματα» – μικρά ποιητικά παραμύθια καθώς επίσης, θα υπάρξει αφήγηση, απαγγελία και θεατρική δράση από το λογοτεχνικό εικαστικό έργο «Η αλήθεια του Παραμυθιού και ο καρπός του Ήλιου» της ποιήτριας, συγγραφέως και εικαστικού Θεοδοσίας Αργυράκη – Ασαργιωτάκη.

Την ευθύνη συντονισμού της εκδήλωσης θα έχει η κα. Εμμανουέλα Περυσινάκη, Δασκάλα και υπεύθυνη της ομάδας βιβλίου, με συμμετοχή αρκετών δημοτικών σχολείων του Ηρακλείου (12ο, 43ο, 2ο ) ενώ θα μιλήσουν η κα. Χρύσα Περβολαράκη, Δασκάλα και Διευθύντρια του 49ου δημοτικού Ηρακλείου και η κα. Κατερίνα Μαυράκη, Δασκάλα.
Για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης θα είναι υπεύθυνος ο κος Παναγιωτάκης Μανώλης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Flashnews.gr/ Γιώργος Σαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook