Στον Πατούχα, αυτή τη στιγμή, το μόνο πράγμα που συζητιέται είναι η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊού, στο παλιό κτήριο που στεγάζονταν ο Δήμος Βιάννου.

Ο έντονος προβληματισμός και η αβεβαιότητα για το αύριο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος  και αυτό το μαρτυρά η αγωνία των απλών φιλάθλων που προσπαθούν να μάθουν τις προθέσεις ορισμένων δυνατών παραγόντων από την ευρύτερη περιοχή, που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "TopikoKritis.gr", πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν την αντίρρηση τους στον νυν πρόεδρο Μανώλη Παπαδημητράκη, σε περίπτωση που εκφράσει την πρόθεσή του, να κατεβάσει την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, χωρίς να έχει εξασφαλίσει εξαρχής τα χρήματα για τις πληρωμές των παικτών.

Η λύση πιθανόν να δοθεί από τα μέλη. Φημολογείται πως η μεριά Παπαματθαιάκη (προηγούμενη διοίκηση) θα προτείνει στον κόσμο την εγγραφή διακοσίων ατόμων, που θα δώσουν από 200 ευρώ, έτσι ώστε να μαζευτούν κοντά στις 40.000 ευρώ.