Το βράδυ της Παρασκευής (13/12) αναχωρεί από τα Χανιά για τον Πειραιά η αποστολή της Επισκοπής, που θα μεταβεί στη συνέχεια οδικώς για τον Πύργο, όπου την Κυριακή (15/12, 14.00) αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό.
Ο Κώστας Ανυφαντάκης πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τάντιτς, Ανωγειανάκης, Ντιαλό, ο κλινήρης Μποτωνάκης και οι Ντάρκο και Γκαετάν, που προπονούνται μόνοι τους μέχρι να λυθούν τα συμβόλαιά τους,
Η επίσημη ενημέρωση:
\”Μετά την σημερινή προπόνηση, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλεικό, για τη 12η αγωνιστική της Football League.

Ο κ. Ανυφαντάκης ανακοινώσε αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές: Καλογεράκη, Ο. Κελαϊδή, Μανουσάκη, Βιδάλη, Βουρβαχάκη, Σπαθάρα, Δελήμπαση, Πουλάκη, Γκονζάλες, Φραντζεσκάκη, Σελινιωτάκη, Μαρτσάκη, Σουμπασάκη, Βελονάκη, Κονονένκο, Λιονάκη, Μαραθιανό και Τριχάκη.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Τάντιτς (θλάση), ο Μποτωνάκη (ίωση), Ανωγειανάκη (χτύπημα στο γόνατο), ο Ντιαλό και οι Ντάρκο, Ντακούντο οι οποίοι προπονούνται μόνοι τους.

Η αποστολή της ομάδας μας, αναχωρεί σήμερα το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας, με το πλοίο «Έλυρος», της χορηγού ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ, με προορισμό το Πειραιά και από εκεί οδικώς για τον Πύργο. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, σε γήπεδο του Πύργου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook