Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δημοπράτηση του έργου \”Ανάπλαση του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας\” με την εταιρεία \”Ι&Α Χριστάκης\” να ανακηρύσσεται μειοδότης, προσφέροντας την μεγαλύτερη έκπτωση από τις 5 εταιρείες που έλαβαν μέρος στην διαδικασία, μια έκπτωση που είναι ύψους 5%.

Η μελέτη προβλέπει μια σειρά από παρεμβάσεις προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα και να βελτιωθεί η αυλή του σχολείου.

Οι παρεμβάσεις θα συνδυάζουν την ποιότητα, την οικονομία της κατασκευής, με σεβασμό πάντα στο μαθητικό πληθυσμό αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Οι εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα και με τις υποδείξεις της διεύθυνσης του σχολείο, θα αφορούν την κατασκευή ασφαλτικού τάπητα με χρήση ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, την επίστρωση 100 τμ της αυλής με κυβόλιθους τσιμέντου, τον ελαιοχρωματισμό της περίφραξης και την κατασκευή κερκίδων στην νότια ανατολική πλευρά του σχολείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου 31 χιλιάδες ευρώ.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική κατάληξη της υπόθεσης, τονίζοντας πως ένα έργο ακόμη έργο παίρνει το δρόμο για την υλοποίηση.

Παράλληλα ο κ. Σχοιναράκης επισήμανε την σπουδαιότητα της εν λόγο εργολαβίας, που θα βελτιώσει τις συνθήκες φοίτησης των μικρών μαθητών του δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook