Μάλλον στην Πάτρα ίσως και στην διοργανώτρια αρχή ξέρουν κάτι που εμείς και όλοι οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε σχετικά με τον πρωταθλητή του Νοτίου Ομίλου. Και αν η Ένωση FOOTBALL LEAGUE&FOOTBALL LEAGUE 2 απλά ανκοίνωσε την διεξαγωγή αγώνα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της τρίτης εθνικής μεταξύ των πρωταθλητών των δύο ομίλων, η ΠΑΕ Παναχαϊκή προχώρησε σε… περαιτέρω λεπτομέρειες στις οποίες αναφέρει ότι ουσιαστικά και η ΕΕΠ  Β’ και Γ΄Εθνικής Κατηγορίας την αναγνωρίζει ήδη ως πρωταθλήτρια παρόλο που εκρεμμεί η αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ενώ… καραδοκεί για την πρωτιά και ο Ηρακλής Ψαχνών.

 

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο υποτιμάται τόσο πολύ ο Πλατανιάς και γιατί θεωρούν ότι δεν είναι ικανός να κάνει… ζημιές, που έχει κάνει και σε άλλες δύσκολες έδρες; Ξέρουν στην Πάτρα κάτι που δεν ξέρουμε ή  λόγω της χαράς τους για την διαφαινόμενη και πολυπόθητη άνοδο γίνονται όλα αυτά; Το θέμα είναι αν η διοργανώτρια έχει δώσει τέτοια γραμμή που αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκής για «στέψη» της την Κυριακή, γιατί τότε θα μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

 

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

 

«H FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, αποφάσισε όπως διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Πρωταθλητών του  1ου και του 2ου Ομίλου, προκειμένου να αναδειχθεί ο "ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"  της FOOTBALL LEAGUE 2, για την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011.

 Στις διαγωνιζόμενες ομάδες θα απονεμηθούν τα έπαθλα της πρωταθλήτριας ομάδας για κάθε όμιλο, καθώς επίσης και το έπαθλο του νικητή του αγώνα. Επίσης θα τιμηθούν οι συντελεστές οι οποίοι συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων.

 Στην εκδήλωση αυτή θα παραστούν επίσημοι προσκεκλημένοι από το μέγα ΧΟΡΗΓΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE, τον Πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE,πολιτικές αρχές, τοπικούς φορείς, Ε.Π.Σ., κ.λπ..

 Επίσης πρέπει να τονισθεί ότι η διεξαγωγή του ανωτέρου αγώνα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και καθιερώνεται εφεξής». 

 

Ενώ η αντίστοιχη της Παναχαϊκής είναι η εξής:

 

«Με παρέμβαση του ΟΠΑΠ ο οποίος είναι ο επίσημος χορηγός του πρωταθλήματος της Football League 2, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ειδοποιήθηκε ότι στις 22 Μαΐου 2011 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκή ο σούπερ τελικός ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές του πρωταθλήματος της Football League 2 για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή.

Η επιλογή του γηπέδου της Αγυιάς έγινε για να εξασφαλιστεί η προσέλευση κόσμου και η εισπρακτική επιτυχία του αγώνα.

Το κύπελλο του υπερπρωταθλητή θα απονείμει ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης, ο ίδιος την ίδια μέρα θα απονείμει τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και προπονητές των δύο ομάδων.

Την φροντίδα και τις οικονομικές δαπάνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα έχει ο ΟΠΑΠ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η ΠΑΕ Παναχαϊκή ειδοποιήθηκε ότι την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή του Νοτίου Ομίλου την ερχόμενη Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά θα κάνει ο αντιπρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης.

Η επιλογή αυτή έγινε για να αποφευχθεί πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Football League και ΟΠΑΠ, αφού την απονομή των κυπέλλων και την διοργάνωση της γιορτής στο γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή δεν τις διοργανώνει ο ΟΠΑΠ αλλά η ΠΑΕ Παναχαϊκή».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης