Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στη Skoda Ξάνθη για τον Πλατανιά, με βάση τα λεγόμενα του Νίκου Αναστόπουλου.
Ο \”Αλενατόρε\” πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στην τεχνική ηγεσία της Χανιώτικης ομάδας, δηλώνοντας στη συνέντευξη τύπου τα εξής:
\”Ήταν σημαντική νίκη, όσον αφορά τη βαθμολογία, αλλά και λόγω απόδοσης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κυρίαρχοι και είχαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που έπρεπε. Ταχύτητα, κίνηση χωρίς τη μπάλα και βγαίναμε γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ στο 47\’  και το παιχνίδι μας μετά έγινε πιο γρήγορο με αποτέλεσμα να σημειώσουμε άλλα δύο γκολ και να έχουμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ. Μπράβο στα παιδιά για τους τρεις βαθμούς και για την απόδοση. Ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό όμως γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Χρειαζόμαστε μια εικοσάδα έτοιμων παικτών να δώσουν βοήθειες στα επόμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την δουλειά μέχρι την Κυριακή ώστε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι να τελειώσει ο χρόνος (σ.σ. το 2013). Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τον κόσμο, που παρά το γεγονός ότι ήταν δύσκολη ώρα το παιχνίδι είχε θερμή υποστήριξη και βοήθησε την ομάδα. Μπορεί να είναι λίγοι, αλλά είναι εκδηλωτικοί και βοηθάνε την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει, η οποία είναι συλλογική. Μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο κόσμος\”.
Για το γεγονός ότι με 17 τελικές ο Πλατανιάς δεν σκόραρε στη Λιβαδειά, ενώ με λιγότερες (σ.σ. 7) πέτυχε τρία γκολ στη Ξάνθη:
\”Έχω ξαναπεί ότι σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθει και το γκολ. Το γκολ ήρθε σήμερα, ενώ θεωρώ ότι και στα τρία ματς πριν το σημερινό μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Στη Λιβαδειά ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Λεβαδειακό…\”.
Για το αν υπήρχε άγχος:
\”Άγχος υπάρχει στην καθημερινότητά μας, αλλά δεν ήθελα να φορτώσω παραπάνω τα παιδιά. Ξέραμε τη σημασία του παιχνιδιού και ότι απαγορευόταν να μην κερδίσουμε, αν και το παιχνίδι ήταν δύσκολο κόντρα σε μια επικίνδυνη εκτός έδρας ομάδα. Είδαμε όμως, ότι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν υπήρχαν φάσεις στην εστία μας. Μετά το γκολ που πετύχαμε θα έλεγα ότι λύθηκαν τα πόδια των παικτών\”.
Για τις μεταγραφές:
\”Δεν υπάρχει τίποτα. Γιορτάζουμε σήμερα, αλλά από αύριο δουλειά για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Είναι μια σειρά πραγμάτων που ακολουθεί. Πρώτα τα δύο παιχνίδια, μετά να κάνουμε Καλά Χριστούγεννα και έπειτα έχει ο Θεός για να δούμε αν κάνουμε, αν μπορούμε ή τι μπορούμε να κάνουμε…\”
Για το ότι χρησιμοποιείται ο Ζουμπουλάκης αν και δεξιοπόδαρος ως αριστερός μπακ και αν σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται Ραφαέλ, Δημήτρης:

\”Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του σκέψεις και κάνει τις δικές του επιλογές. Δεν σημαίνει κάτι αυτό…\”

Για το αν δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ραφαέλ για λόγους τακτικής:

\”Ναι…\”

Για το αν πιστεύει ότι – επειδή ακούγονται αρκετά ονόματα – οι Έλληνες παίκτες που ενδεχομένως αποκτηθούν μπορούν να οδηγήσουν στην παραμονή τον Πλατανιά:

\”Ναι, αλλά να μην λέμε τέτοια πράγματα από τώρα…\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook