Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μια εβδομάδα από τον πριγκιπικό γάμο του αιώνα και το πρώτο σκάνδαλο για την Δούκισσα του Cambridge, μόλις ξέσπασε. Πρώτα ήρθε η μεγάλη συζήτηση για τα οπίσθια της Pippa, της αδελφής της Catherine, μετά οι “προκλητικές πόζες” του ζευγαριού, όταν ήταν ακόμη στο Πανεπιστήμιο και τώρα οι γυμνές φωτογραφίες του αδελφού της Δούκισσας.

Ο λόγος για τον James Middleton, τον αδελφό της Catherine. Ο James φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα που πήρε η Pippa και θέλησε κι αυτός να προκαλέσει το δικό του σκάνδαλο, ποζάροντας προκλητικά στο φακό γυμνός, ή φορώντας μόνο το μποξεράκι του και αγγίζοντας τα απόκρυφα σημεία του. Ο νεαρός της φωτογραφίας ασφαλώς και δεν θυμίζει σε τίποτα τον κομψο νέο που με το ακριβό κουστούμι του συνόδευσε την μητέρα τους στο Wesrminster Abbey για τoν πριγκιπικό γάμο…

\"\"
 
Οι γυμνές φωτογραφίες του αδελφού της Δούκισσας έκαναν το γύρω του internet, κάνοντας την Catherine να αγχωθεί για το επικείμενο σκάνδαλο. Κάτι που προφανώς δεν συμβαίνει και με την βασιλική οικογένεια, η οποία ενδόμυχα χαίρεται που ο Harry έπαψε να είναι το “μαύρο πρόβατο” και τα μέσα ενημέρωσης θα ασχολούνται με τα αδέλφια της Catherine.

Δες τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Εδώ, η αδερφή του, Pippa…

\"\"


tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook