Της αρέσει να αυτο…φωτογραφίζεται και δεν το κρύβει, έπειτα και από το σάλο που προκάλεσε η «selfie» φωτογραφία της με τον Αμερικανό πρόεδρο, στο μνημόσυνο για τον Νέλσον Μαντέλα.

Κι όμως, η «ξελογιάστρα» πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Σμιτ, έχει τραβήξει «selfie» φωτογραφία και με την πρώην υπουργό Παιδείας της Ελλάδας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η κυρία Διαμαντοπούλου ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το Σάββατο μια φωτογραφία στην απεικονίζεται η ίδια μαζί με την Χέλε Σμιτ τον περασμένο Μάρτιο.

Η Άννα Διαμαντοπούλου υπερασπίζεται την ξανθιά πρωθυπουργό, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, αναφέροντας ότι είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κυρίας Διαμαντοπούλου:

«Μιας και μιλάμε για Selfies… Η Helle Thorning-Schmidt είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία, με μεγάλες διακρίσεις ως Πρωθυπουργός της Δανίας στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Τη γνωρίζω από τις αρχές του 2000, όταν εκπροσωπούσε τη Δανία στην Ευρωβουλή και δραστηριοποιούταν στον τομέα της απασχόλησης και των κοινωνικών υποθέσεων. Είναι ένας ζεστός και εκφραστικός άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το ψυχρό μοντέλο του Δανού που έχουμε στο μυαλό μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες είναι κάτι που το κάνει χρόνια».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook