Έχει πιάσει 160 στο τεστ IQ και ήδη τον συγκρίνουν με τον  Albert Einstein, τον Bill Gates, και τον Stephen Hawking.

Ο λόγος για τον Sherwyn Sarabi ο οποίος είπε τις  πρώτες του λέξεις όταν ήταν δέκα μηνών και έφτιαχνε  ολόκληρες προτάσεις όταν ήταν 20 μηνών.

Ειδικοί αναφέρουν ότι η διανοητική του ηλικία, είναι αντίστοιχη ενός παιδιού οκτώ ετών και εννέα μηνών, δηλαδή τα διπλάσια χρόνια από την πραγματική του ηλικία, ενώ ήδη μελετά την «ύλη» που απευθύνεται σε αυτήν την ηλικία στο Rastrick Independent School.

\"\"

Ο  ψυχολόγος Dr Peter Congdon ανέφερε στη Βρετανική Daily Mail:

\”Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και το λεξιλόγιό του είναι… απίστευτο. Η διάνοιά του φτάνει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα της λογικής και όταν μιλά σε έναν μεγάλο έχει τις κοινωνικές δεξιότητες ενός πολύ μεγαλύτερού του παιδιού\” και πρόσθεσε \”Είναι πολύ σπάνιο για ένα παιδί να έχει τέτοιο βαθμό εξυπνάδας. Ειδικεύομαι σε χαρισματικά και ταλαντούχα παιδιά, και μόλις εξέτασα τον Sherwyn κατάλαβα αμέσως ότι είχα να κάνω με μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση\”.

\"\"

Η μητέρα του, Amanda Sarabi, που ειναι δασκάλα είπε για τον γιο της \”Είναι ένα πολύ χαρούμενο και υγιές παιδί και του αρέσει να μιλάει. Κάνει ερωτήσεις για τα πάντα και εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά για να απαντάω στις απορίες του. Οι γενικές γνώσεις που κατέχει είναι απίστευτες για ένα παιδί μόλις τεσσάρων ετών. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται σε όλες τις ερωτήσεις που κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας\”.

Σύμφωνα με την 37χρονη μητέρα, ο μικρός έχει  ήδη διαβάσει πάνω από 940 βιβλία και το αγαπημένο του είναι η εγκυκλοπαίδεια, καθώς λατρεύει να μαθαίνει καινούρια πράγματα.

news247.gr από πηγή: New York Daily News

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook