Οι απουσίες του Α.Ο. Χανιά ήταν πάρα πολλές και ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού στην Ελευσίνα με τον Αστέρα Μαγούλας γινόταν ακόμα μεγαλύτερος.
Ο \”αρχιτέκτονας\” της εξαιρετικής πορείας του ΑΟΧ Μουράτ Σεροπιάν έβγαλε όμως κρυφό… άσο από το \”μανίκι\” του με τον Τιάγκο Μέλο. 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας την οδήγησε σε ένα σπουδαίο \”διπλό\” κόντρα στον Αστέρα. Με το τελικό 1-0 οι \”μπλε\” διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε 11 αγώνες. 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε τη \”χρυσή αλλαγή\” του Ελληνοαρμένιου τεχνικού χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους μπροστά από την εστία αρχικά του Κασμερίδη (τραυματίστηκε) και εν συνεχεία του Μπαλασάκη. 

Η αποβολή του Ασλανίδη στο 75\’ με δεύτερη κίτρινη έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αυξήσουν την πίεσή τους και να φτάσουν στη \”λύτρωση\” λίγο πριν το φινάλε.

Δικαιολογημένα τα έξαλλα πανηγύρια των φιλάθλων του ΑΟΧ που βρέθηκαν και στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Φάσεις-γκολ 
11’ Σουτ του Λουκίνα σώζει στη γραμμή ο Κασμερίδης.
24’ Σουτ του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος. 
31’ Το σουτ του Πότσι καταλήγει στην «αγκαλιά» του Κασμερίδη. 
50’ Σουτ του Βασιλόγιαννη σωτήρια έβαλε το πόδι του ο Κοτίτσας διώχνοντας σε κόρνερ.
75’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Ασλανίδης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κοσταντίνοφ, που έφευγε με αξιώσεις στην αντεπίθεση.
90+1\’ ΓΚΟΛ: Ο Μέλο με διπλή προσπάθεια \”νικάει\” τον Μπαλασάκη χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στον ΑΟΧ.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης (54’ λ.τρ. Μπαλασάκης), Κοτίτσας, Στρατομήτρος, Δημητριάδης, Ντιέγκο, Στρατάκης, Αντώνοπουλος, Ασλανίδης, Μαρίνου (78’ Σαμαρόπουλος), Πολίτης (60’ Έβερετ), Κορνελάτος.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Παπατζίκος, Λουκίνας, Τσάτσος (72’ Μέλο), Κοσταντίνοφ (89’ Πιθαρούλης), Τσατσαρής (80’ Βαλλιάνος), Βασιλόγιαννης, Καμπλιώνης.

φωτ. από τη σελίδα του ΑΟ ΧΑΝΙΑ στο facebook.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook