Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 17/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 17/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 17/12, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά και πιθανή βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 17/12, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook