Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει γλυκίσματα στα μικρά παιδιά, ο μάγος Vitalio εντυπωσιάζει τους περαστικούς με τα κόλπα του, η εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Μαρουλίτα παρουσιάζει το θεατρικό παιχνίδι «Δώρα ή παιχνίδια; Παιχνίδια ή δώρα» και οι Ροταριανοί κερνάνε κρασί, ρακί και παραδοσιακούς μεζέδες, για καλό σκοπό!
Η πρώτη δράση της Εβδομάδας Αγάπης και Προσφοράς που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ξεκινάει στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στον πεζόδρομο της Αργυράκη και τα περισσότερα καταστήματα συμμετέχουν προσφέροντας μέρος από τις εισπράξεις του απογεύματος, για την ενίσχυση:
• Του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή»
• Του «Ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και παιδί», καθώς και του ξενώνα για εγκαταλελειμμένα βρέφη «Το σπίτι των Αγγέλων» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου.
• Του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»
Από το πρωί της Δευτέρας επίσης, τίθεται σε λειτουργία έπειτα από την ειδική άδεια διεξαγωγής εράνου με απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, η γραμμή 19059.
Καθ’ όλη την εβδομάδα 16-22/12, μπορεί όποιος επιθυμεί να στέλνει τη λέξη ΡΟΗ (ή ROH) στον αριθμό 19059 με χρέωση 1 € συν Φ.Π.Α. 23%, με το 1 € να ενισχύει τους σκοπούς της δράσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook