Στον 25χρονο αδελφό του ηθοποιού Paul Walker που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενδέχεται να στραφούν οι παραγωγοί του «Fast &Furious 7″ για να γυρίσουν τις τελευταίες σκηνές που δεν πρόλαβε ο άτυχος ηθοποιός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το κινηματογραφικό στούντιο έχει προσεγγίσει τον 25χρονο Cody Walker, που μοιάζει πολύ στον αδερφό του και έχει δουλέψει ως κασκαντέρ, προκειμένου να του ζητήσει να συμμετέχει στην ταινία, ώστε να βοηθήσει την ολοκλήρωσή της.

Πηγή κοντά στην εταιρεία παραγωγής αναφέρει ότι μετά το φοβερό δυστύχημα ακολούθησε σειρά συσκέψεων για το πως έπρεπε να διαχειριστούν το τραγικό συμβάν, αφού τα γυρίσματα για του «Fast &Furious 7» δεν είχαν ακόμη ολοκληρωθεί.

\"paulbrother\"

«Σύντομα συνειδητοποίησαν ότι χρειαζόταν κάποιον που να μοιάζει με τον Paul για να ολοκληρωθεί η ταινία και τότε προσέγγισαν τον σχεδόν δίδυμο αδερφό του, Cody» λέει η πηγή, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες λήψεις από μακριά και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για τα κοντινά πλάνα.

Αν συμφωνήσει να γυρίσει τις σκηνές, θα είναι επειδή θα θέλει να τιμήσει την μνήμη του αδεφλού του. Υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να δουλευτούν, αλλά αυτή την στιγμή τόσο η οικογένεια, όσο και όλη η ομάδα της ταινίας, πενθούν, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εκπρόσωπος της Universal δήλωσε μέσω mail στην Daily Mail: «Αυτή την στιγμή, όλοι εμείς στην Universal, έχουμε αφοσιωθεί στο να παράσχουμε στήριξη στους κοντινούς συγγενείς του Πολ και στην εκτεταμένη οικογένεια του Fast & Furious…Τώρα, νιώθουμε ότι είναι καθήκον μας να σταματήσουμε την παραγωγή του Fast & Furious 7 για μια περίοδο ώστε να αξιολογήσουμε όλες τις δυνατές επιλογές ώστε να προχωρήσουμε…Δεσμευόμαστε να κρατάμε ενήμερους τους φαν του Fast & Furious και να τους δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, όταν θα είναι διαθέσιμες. Μέχρι τότε, ξέρουμε ότι θα πενθούν μαζί μας για τον χαμό του αγαπημένου φίλου, Paul Walker».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook