Τη συμπαράστασή της στους τέσσερις που δικάζονται αύριο στο πρωτοδικείο Νεαπόλεως επειδή το Φεβρουάριο του 2012 συμμετείχαν στον αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου εξέφρασε με ψήφισμα η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας. Η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τους τέσσερις διωκόμενους με την παρουσία τους στα δικαστήρια της Νεάπολης.

Το ψήφισμα:

\”Η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας εκφράζει τη συμπαράσταση της στους 4 αγωνιστές που δικάζονται την Τρίτη στο πρωτοδικείο Νεαπόλεως επειδή το Φεβρουάριο του 2012 συμμετείχαν στον αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου μαζί με πλήθος κόσμου και σωματείων που αντιδρούσαν στην ψήφιση του 2ου Μνημονίου.

Πρόκειται για μια δίωξη που στόχο έχει να ποινικοποιήσει τους αγώνες ενάντια στις πολιτικές που καταπαυτούν τα δικαιώματά μας, διαλύουν τη χώρα μας και οδηγούν μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού στην εξαθλίωση. Πρόκειται για μια δίωξη που επιδιώκει να τρομοκρατήσει όσους αντιστέκονται ενεργά σε αυτές τις πολιτικές.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν έμπρακτα τους 4 διωκόμενους αγωνιστές με την παρουσία τους στα δικαστήρια της Νεάπολης. Καμιά δίωξη και καμιά προσπάθεια εκφοβισμού δεν θα μας εμποδίσει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, τη ζωή μας και το μέλλον του τόπου μας.

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook