Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχωρούν τις Άγιες αυτές ημέρες οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος \”Κρήτες 4 Θ. Παπαδόπουλος\”.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας. Στην ανακοίνωση αναφέρουν.

Στην \”Στις δύσκολες και πρωτόγνωρες εποχές που περνάει ο τόπος και οι συνάνθρωποι μας δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι.

Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε μια μόνιμη λύση στις δοκιμαζόμενες οικογένειες, αλλα μπορούμε να ελαφρύνουμε λίγο το βάρος που σηκώνουν στους ώμους τους και να τους προσφέρουμε λίγη χαρά και ελπίδα για το νέο έτος που είναι προ των πυλών.

Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, μακαρόνια, κονσέρβες, ρύζι, αλεύρι κλπ) και ρουχισμό-ιματισμό για συνανθρώπους μας που η ζωή δεν τους τα έφερε βολικά και που ειδικά τώρα χρειάζονται μια χείρα βοηθείας.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε σε αυτή της προσπάθεια, γνωρίζοντας οτι θα είναι πραγματικά από το υστέρημα σας, αλλά και ξέροντας οτι το φιλότιμο και η ανθρωπιά δεν θα εκλείψουν από αυτό τον τόπο, όσα δεινά κι αν έρθουν.

Άλλωστε κάτι που για μας περισσεύει μπορεί για κάποιον άλλο να είναι πάρα πολύ χρήσιμο.

Από σήμερα και ώς την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου μπορείτε όσοι επιθυμείτε, να φέρνετε τρόφιμα ή ρούχα στον Σύνδεσμο μας, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Εμμανουήλ Μπαντουβά και Δωδώνης 2 και ο οποίος θα είναι ανοιχτός Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Κυριακή από τις 18.30 εώς και τις 23.00 να δεχτεί με μεγάλη χαρά τις προσφορές σας.

Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία για εσάς και τις οικογένεις σας και μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και αγάπη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook