Αρχικά όλοι βιάστηκαν να μιλήσουν για αυτοκτονία – Η έρευνα στο διαμέρισμα όμως οδηγεί την αστυνομία σε διαφορετική κατεύθυνση – Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στους φίλους του…

Ο τραγικός θάνατος ενός νέου παιδιού που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13-12-2013), ήρθε να προστεθεί στις απανωτές τραγωδίες που συγκλονίζουν τη Ρόδο τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το χώρο αναζητώντας στοιχεία για το πως ο 29χρονος έκανε \’\’βουτιά θανάτου\’\’ από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Η τραγωδία, σημειώθηκε στις 21.30 το βράδυ. Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ο 29χρονος ήταν παρέα με άλλους τρεις φίλους του. Δύο αδέλφια και έναν ακόμα κάτοικο του νησιού.

Το διαμέρισμα ανήκε στα δύο αδέλφια. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η παρέα των τεσσάρων φίλων, είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο διαμέρισμα και σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν μία ακόμα φίλη τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 29χρονος Ν. Δ. άνοιξε την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος στον 3ο όροφο, βγήκε στο μπαλκόνι ενώ οι άλλοι τρεις φίλοι του βρίσκονταν μέσα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και άγνωστο πως, ο 29χρονος έκανε βουτιά θανάτου και βρέθηκε στο κενό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως από τις αστυνομικές αρχές, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και αποκλείουν το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς το παιδί δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα.

Επίσης η έρευνα προσανατολίζεται ακόμα στην πιθανότητα να πρόκειται για ατύχημα, που συνέβη κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες σωματικής και ψυχολογικής φόρτισης, γεγονός που απαιτεί μια σειρά από έρευνες που έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται.

Όπως έγινε γνωστό χθες αργά το μεσημέρι, ο εισαγγελέας Ρόδου, άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των άλλων τριών ατόμων που βρίσκονταν στο διαμέρισμα, για κατοχή μικροποσότητας χασίς.

Για την εξέλιξη αυτή, σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές και η αρμόδια αντεισαγγελέας έδωσε εντολή να προχωρήσει άμεσα η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέσθηκε το περιστατικό.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook