Ένας φίλος από τα… παλιά θα βρεθεί και πάλι στα Χανιά, κατά πάσα πιθανότητα έστω και για λίγες ημέρες μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του Α.Ο. Χανιά για την φετινή περίοδο που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου και μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Μπαρή Αλήογλου, ο οποίος από τον Ιανουάριο αγωνιζόταν σαν δανεικός στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και στον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

 

O 28χρονος χαρισματικός ποδοσφαιριστής, που ήταν πρωταγωνιστής της ανόδου του ΑΟΧ την περσινή περίοδο, έχει τιμωρία δύο αγωνιστικών και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα των Σερρών στις τελευταίες… στροφές του πρωταθλήματος.

Έτσι επιστρέφει άμεσα πριν το τέλος της σαιζόν στην χανιώτικη ομάδα έστω και για λίγες ημέρες μέχρι να πέσει επίσημα η «αυλαία».

Η συνεισφορά του πάντως στον Μέγα Αλέξανδρο και στην προσπάθεια παραμονής ήταν σημαντική αφού είχε 14 συμμετοχές (10 ως βασικός) και 1 γκολ (στην ήττα με 2-3 από τη Νίκη Βόλου).

Ο Αλήογλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟΧ με την «σχέση» αυτή να είναι ιδιαίτερη λόγω της περσινής του παρουσίας αλλά και του τρόπου με τον οποίο πανηγύριζε κάθε γκολ που σημείωνε.

Η χρονιά όμως δεν είχε ξεκινήσει καλά φέτος στους «μπλε» αφού οι όχι και τόσο καλές σχέσεις με τον προπονητή Γιάννη Μαρκάκη αλλά και τα παραπτώματα που του είχαν καταλογιστεί οδήγησαν σε ρήξη τις δυο πλευρές, με την διοίκηση τελικά να αποφασίζει να τον παραχωρήσει δανεικό στον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο πρώην ποδοσαφιαριστής του Ορφέα Ξάνθης και της Καβάλας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων αλλά θα φανεί το επόμενο διάστημα αν το «γυαλί» έχει… κολλήσει.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook