Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο  σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Για αύριο Τρίτη 17/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/12, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Για αύριο Τρίτη 17/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/12, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook