Με τραγικό τρόπο κατέληξε μία συνηθισμένη συνάντηση τεσσάρων φίλων σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Ρόδο. Ενας από αυτούς βγήκε στο μπαλκόνι προκειμένου να πάρει αέρα και έκανε «βουτιά» θανάτου. Σύμφωνα με έναν από τους φίλους του, νωρίτερα είχε κάνει χρήση ινδικής κάνναβης.

Ο 29χρονος έχασε τη ζωή του μπροστά στους φίλους του. Οπως γράφει η «Δημοκρατική», από την προανάκριση προέκυψε πως ο άτυχος άνδρας είχε πάει μαζί με έναν 27χρονο και μια 23χρονη στο σπίτι ενός 25χρονου, μέλους της παρέας. Κάποια στιγμή και αφού είχε προηγηθεί χρήση ινδικής κάνναβης από τους τρεις άνδρες, ο 29χρονος βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα. Σύμφωνα με τον 25χρονο, ακούμπησε στο κάγκελο και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 12 μέτρων, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο πεζοδρόμιο τραυματισμένος θανάσιμα.

Ο 29χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν κρυμμένα αποτσίγαρα και υπολείμματα ινδικής κάνναβης. Ολοι συνελήφθησαν και κατόπιν εντολής της εισαγγελίας αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

iefimerida.gr από \”Δημοκρατική\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook