Την Τετάρτη (18/12) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα του Πλατανιά για το 2013 με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στα Περιβόλια.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ίδιες με αυτές των τελευταίων εντός έδρας αγώνων της Χανιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά έως και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από τα Γραφεία Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»).

Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται, επίσης, και την ημέρα του αγώνα, από τις 15.15 έως και την έναρξη, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 3 του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για τα παιδιά έως και 12 ετών θα είναι δωρεάν, αποκλειστικά και μόνο στη Θύρα 3. Οι συνοδοί τους θα πρέπει, πάντως, να προμηθευτούν εισιτήρια για τα παιδιά προκειμένου να έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο (χωρίς, φυσικά, να καταβάλλουν αντίτιμο) από τα δύο προαναφερθέντα σημεία διάθεσης.

Τιμές

Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ.

Θύρα 3: 10 ευρώ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook