Φως στο μυστήριο της κατάθεσης του εμπειρογνώμονα κ. Γιώργου Ραυτογιάννη ρίχνει το Flashnews.gr, αναφορικά στην πολύκροτη δίκη του Πρ. Ηλία.

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες από την δικαστική αίθουσα ανάφεραν ότι ο Εμπειρογνώμονας φάνηκε να δηλώνει ότι ο Πρίαμος Ξυδάκης κρατούσε όπλο, νέες πληροφορίες ανέτρεψαν το αρχικό δημοσίευμα μας, που εμφάνιζαν τον κ. Ραυτογιάννη να καταθέτει ότι δεν κρατούσε όπλο το θύμα.

Ωστόσο το Flashnews.gr εντόπισε τον Εμπειρογνώμονα, ο οποίος στο παρελθόν ασχολήθηκε με πολύ σοβαρές υποθέσεις, όπως αυτή της 17Ν αλλά και πιο πρόσφατα με την Χρυσή Αυγή.

«Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν ο Ξυδάκης κρατούσε όπλο»

Ο κός Ραυτογιάννης στις δηλώσεις του ανέφερε αρχικώς ότι στο δικαστήριο κατέθεσε με βάσει ευρήματα που άπτονται επιστημονικών προσεγγίσεων, που προκύπτουν από τα ευρήματα που υπήρχαν και είχαν καταγραφεί στην διάρκεια της δικογραφίας, ενώ τελικά το Δικαστήριο θα αποφασίσει αν τελικά κρατούσε όπλο ή όχι με βάσει τα στοιχεία και τις καταθέσεις.

Ακούστε το πρώτο μέρος της δηλώσεις αναφορικά για το αν κρατούσε όπλο ή όχι.«Δεν είναι ξεκάθαρο αν έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών στον ίδιο χρόνο»

Στην συνέχεια ο κος Ραυτογιάννης ξεκαθαρίζει και για το αν έγινε ή όχι ανταλλαγή πυροβολισμών, όπου αναφέρει επακριβώς:«Εγώ παρουσίασα τα στοιχεία»

Κλείνοντας ο κός Ραυτογιάννης δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι η κατάθεση του αφορά μόνο στην παρουσίαση των στοιχείων και των ευρημάτων και οι μόνοι που γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε είναι οι εμπλεκόμενοι.

Ακουστέ το τελευταίο μέρος των δηλώσεων του:Γιάν. Ξ.