Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι βιβλίων που διοργάνωσε στη Λότζια ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου και όλοι τώρα περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη δράση, τη συναυλία του Γιάννη Σαββιδάκη, του Μάνου Παπαδάκη και του συγκροτήματος Sound of Iris στο θέατρο Αστόρια.
Την Τετάρτη στις 9 μμ, με μόλις 5 ευρώ εισιτήριο, οι καλλιτέχνες – που συμμετέχουν όλοι εθελοντικά – υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις με νέα και παλιά αγαπημένα τραγούδια, από την Ελληνική και ξένη μουσική σκηνή.
Όλες οι εκδηλώσεις, εντάσσονται στο πρόγραμμα δράσεων της Εβδομάδας Αγάπης και Προσφοράς που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή», του «Ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και παιδί», καθώς και του ξενώνα για εγκαταλελειμμένα βρέφη «Το σπίτι των Αγγέλων» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».
Παραμένει επίσης σε λειτουργία η γραμμή 19059 και μέχρι την Κυριακή 22/12 μπορεί όποιος επιθυμεί να στέλνει τη λέξη ΡΟΗ (ή ROH) στον αριθμό 19059 με χρέωση 1 € συν Φ.Π.Α. 23%, με το 1 € να ενισχύει τους σκοπούς της δράσης (ο έρανος διεξάγεται έπειτα από σχετική άδεια του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας).
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται το ειδικό παζάρι στο κοσμηματοπωλείο Πλουμή – Παραγιουδάκης (στην οδό 1821 και Κόσμων γωνία), η δράση προσφοράς 1 € ανά πελάτη στο κομμωτήριο Ανανέωση MaSter Team (Γ. Παπανδρέου 58), ενώ προετοιμάζεται το super Σάββατο 21/12 στα super market Χαλκιαδάκης, όπου το 50% από τις πωλήσεις του αλευριού Άριστον των Μύλων Κρήτης, θα διατεθεί για τους σκοπούς της δράσης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook