Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, περισσότερο αυξημένες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα και στο Νότιο Αιγαίο, με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook