Τα 50 του χρόνια κλείνει σήμερα ο πιο περιζήτητος εργένης στον κόσμο, που δεν είναι άλλος φυσικά από τον George Clooney.

Ο Clooney γεννήθηκε στις 6 Μαϊου 1961, στο Lexington του Kentucky, σε οικογένεια με καλλιτεχνική φλέβα. Πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του ήταν στα 5 του χρόνια, στο talk show του δημοσιογράφου πατέρα του, Nick Clooney.

Το 1982 εγκαταλείπει το μέρος που ζει και έρχεται με 300 δολάρια στην τσέπη στο Λος Αντζελες για να τον βοηθήσει η Rosemary Clooney, θεία του και γνωστή τραγουδίστρια της τζαζ. Στην αρχή για να μπορέσει να επιβιώσει εργάζεται ως door to door ασφαλιστής.

\"\"

Talia Balsam

Το 1989 παντρεύεται τη Talia Balsam με την οποία χωρίζει το 1993. Μετά από το γάμο του ορκίζεται ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ ξανά.

\"\"
Lisa Snowdon

Για πέντε χρόνια συζεί με το μοντέλο του Martini, Lisa Snowdon, ενώ το 2007 γίνεται ζευγάρι με τη Sarah Larson.

\"\"
Sarah Larson

Το 2002 ο Clooney συναντά την καλλονή ιταλίδα ηθοποιό Elisabetta Canalis, με την οποία είναι σήμερα μαζί.

\"\"
Elisabetta Canalis

Η Canalis-σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «In Touch»- λέγεται ότι ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι τους στο Λος Αντζελες για να γιορτάσει ο καλός της τα 50α  γενέθλιά του.

Η guest list έχει τα ονόματα των πιο στενών φίλων του Clooney: Brad Pitt και Angelina Jolie, Julia Roberts, Matt Demon, Ben Affleck.


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook