Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε μια βραδιά γεμάτη… τρέλα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, μίλησε μεταξύ άλλων για την επεισοδιακή τηλεοπτική συνάντησή του με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Όλο αυτό έπιασε, επειδή για πρώτη φορά στη ζωή κατάλαβα ότι μόνος τρόπος για να βρεις το δίκιο σου είναι ο τραμπουκισμός. Μετά την πρώτη συνέντευξη φαινόταν ότι είχαμε μια χημεία και έτσι σήκωσα το τηλέφωνο και του είπα \”Έλα Νότη, πού \’σαι αδερφέ; Γιατί στην πέφτουν έτσι; Δεν έρχεσαι στην εκπομπή να τα πούμε;\”, μου λέει \”Έρχομαι, πότε;\” και του απαντάω \”Την Τετάρτη!\”. Μου λέει \”Κανένα πρόβλημα. Άμα η εταιρία μου είναι ΟΚ, εγώ είμαι μέσα\”. Μιλάω εγώ τις επόμενες μια – δυο μέρες με την εταιρία και εκείνοι μου λένε ακριβώς το ίδιο: \”Αν ο Νότης είναι ΟΚ, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα\”.

Έρχεται η Δευτέρα και ψάχνω να βρω τον Νότη, τον πετυχαίνω στο αυτοκίνητο και παίρνω το τελικό ΟΚ. Εμένα έτσι με έμαθε η μανούλα και ο μπαμπάκας μου», είπε ο δημοσιογράφος περιγράφοντας πώς ακριβώς προσέγγισε τον τραγουδιστή για να πάει στην εκπομπή του και συνέχισε λέγοντας: «Γύρω στις 11 το βράδυ μου σκάει ένα μήνυμα από τον prατζή – μανατζαρέο της δισκογραφικής εταιρίας του Νότη που μου λέει κάτι που αυτοαναιρείται. Το μήνυμα έλεγε ότι ο Νότης δεν κατάλαβε ότι λέγαμε για αυτή την Τετάρτη και κατά δεύτερον πως πιστεύει και η εταιρία και το μαγαζί πως είναι πολύ σημαντικό η συνέντευξη να γίνει μετά την πρεμιέρα. Επειδή είναι πιστολέρο και τα λέει μπαμ-μπαμ, δεν είχαν εμπιστοσύνη στον Νότη. Έτσι το ερμηνεύω εγώ. Και πήγαν να ακυρώσουν εμένα. Εκεί μετά από το πρώτο σοκ κατάλαβα ότι έχω δίκιο και έπρεπε να το υπερασπιστώ και να το κατοχυρώσω με κάθε δυνατό τρόπο».

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Όταν ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί τι θα έκανε σε περίπτωση που τελικά ο Νότης Σφακιανάκης δεν εμφανιζόταν στην εκπομπή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Θα έκανα το εξής: Θα άρχιζε η εκπομπή και μετά την πρώτη καλημέρα ή καλησπέρα θα έλεγα πως στην καρέκλα την κενή πίσω μου θα καθόταν ένας άνθρωπος που πίστευα πως είχε λόγο. Μετά θα έπαιζα κομμάτια από την προηγούμενη συνέντευξη που μου είχε δώσει και που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που είπε στην παρουσίαση του δίσκου του. Θα κρατούσε η εκπομπή 20-25 λεπτά. Μάλιστα, είχε συμφωνήσει ο Μαλέλης σε αυτό».

Όσο για τη σάτιρα που δέχτηκε από τους «Ράδιο Αρβύλα»; «Ο Κανάκης στην αρχή το πήγε πάρα πολύ καλά. Μετά το τράβηξε λίγο και το κούρασε. Αλλά το αρχικό ήταν καταπληκτικό και η κινησιολογία και όλα. Τον παραδέχομαι», είπε γελώντας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook