Το αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας του δήμου Μαλεβιζίου και της εκκλησίας, επιθεώρησαν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, π. Μιχάλης Μανιαδής.
Τα έργα αφορούσαν στην πλακόστρωση του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού και του δρόμου που οδηγεί στο νεκροταφείο του Γαζίου, καθώς και σε διαμορφώσεις μέσα στο νεκροταφείο. Το σύνολο του εργατικού κόστους καλύφτηκε από πόρους του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου ενώ το κόστος αγοράς των υλικών καλύφτηκε από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η συνεργασία φορέων και αρχών, είναι επιβεβλημένη ειδικά στη σημερινή, δύσκολη συγκυρία. Μέσα από ανάλογες συνέργιες, μόνο οφέλη προκύπτουν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του τόπου μας. 
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου π. Μιχάλη Μανιαδή για την συμμετοχή της εκκλησίας σε αυτό το έργο και είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον, ανάλογες συνεργασίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις συνθήκες της καθημερινότητας στην περιοχή μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook