Χιλιάδες Ηρακλειώτες και επισκέπτες της πόλης μαζί με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη φωταγώγησαν χθες το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας που σηματοδότησε την έναρξη των φετινών Εορταστικών Εκδηλώσεων.
Ο ουρανός φωτίστηκε από τα βεγγαλικά που συνόδευσαν τη φωταγώγηση του δέντρου δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και στη μεγάλη γιορτή που στήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου συμμετείχε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή ,πολίτες όλων των ηλικιών ( μικρά παιδιά με τους γονείς τους ,νέοι αλλά και μεγαλύτεροι ) που διασκέδασαν υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου ,Κρητικών και νεανικών συγκροτημάτων μέχρι αργά τη νύχτα .

\"\"

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ευχαρίστησε τους Δημότες για τη μεγάλη τους συμμετοχή στην εκδήλωση , τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και έστειλε το μήνυμα η Γέννηση του Χριστού να φέρει την Προοπτική ,την Ελπίδα και την αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο 

\"\"

Ο κ. Κουράκης κάλεσε τους Ηρακλείωτες να συμμετέχουν και στις όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου που είναι με ελεύθερη είσοδο και ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συμμετέχουν σε αυτές . 

\"\"

Η φωταγώγηση του Δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου , που ερμήνευσε ένα Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα και το Φωνητικό Σύνολο του Ωδείου του Δήμου Ηρακλείου. 

\"\"

Την εορταστική βραδιά άνοιξε στις 19.00 το απόγευμα ο καλλιτέχνης της Κρητικής Μουσικής Πάρις Περυσινάκης με τη συμμετοχή των Γιώργου Παπαδάκη ,Γιώργου Μανωλιούδη ,Νικόλα Καράτζη ενώ θα χορέψει ο λαογραφικός όμιλος «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης.
Στις 21.15 πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με τα νεανικά συγκροτήματα “KINGS” και “ΗΑHSTAG”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook